Ideoita tapetti-aiheiseen blogipostaukseen

Tapetit ja tapetin valinta ovat oivallisia aiheita sisustusaiheiseen blogiin. Tällaisissa postauksissa valokuvien merkitys korostuu ja myös videoita voi käyttää tehostamaan tapetti-aiheista postausta. Toisaalta postauksen aloittaminen ja tulokulman valinta saattavat aluksi tuottaa vaikeuksia ja inspiraatiota voi joutua odottamaan hetken. Tästä syystä keräsimme tähän postaukseen ideoita tapetti-aiheista blogipostausta varten inspiraation tueksi!

Ratkaise lukijoidesi ongelmia – DIY-videot

Tapetoiminen on helppoa kun sen osaa, mutta läheskään kaikki eivät osaa tapetoida ja etenkin näyttävien kuviollisten tapettien kohdentaminen oikein saattaa aiheuttaa lukijoidesi keskuudessa päänvaivaa. Yksi suosittu tapa kirjoittaa menestyviä blogipostauksia onkin lähteä ratkaisemaan lukijoiden ongelmia – tässä tapauksessa nämä ongelmat voivat liittyä esimerkiksi tapetin valintaan tai itse tapetoimiseen.

Netistä löytyy toki ammattimaisia DIY-videoita, joissa opetetaan tapetoinnin ABC nopeasti ja näppärästi, mutta moni suosii tästä huolimatta mieluummin suosikkibloggaajansa tai muun vaikuttajan vinkkejä. Jos bloggaajan tyyli miellyttää ja jos lukija on seurannut blogia jo pitkään, saattaa bloggaaja tuntua hänestä erityisen helposti lähestyttävältä. Tämä onkin yksi syy, miksi DIY-videot ovat blogeissa ja blogien some-kanavilla niin suosittuja! Varmista kuitenkin, että tiedät mistä puhut ja että hallitset itse tapetoinnin ennen kuin lähdet tekemään aiheeseen liittyviä DIY-videoita.

Esittele parhaat tapettiapajat

Yksi mielenkiintoinen postausaihe on esitellä parhaat tapettiapajat. Moni lukija saattaa nimittäin tuskastella lähiliikkeiden melko vaatimattomia tapettivalikoimia ja ilahtuu varmasti, jos esittelet heille vaikkapa uuden tapetteihin erikoistuneen nettikaupan. Kotitapetti.fi tarjoaa monipuoliset tapetti-valikoimat! Se onkin oivallinen tapettiapaja, joka kannattaa esitellä blogisi lukijoille! Kerro heille verkkokaupasta ostamisen hyödyistä ja Kotitapetin monipuolisista valikoimista. Voit kertoa myös mitä itse tilasit Kotitapetilta ja näyttää kuinka valitsemasi tapetit sopivat juuri sinun kotiisi. Inspiraation jakaminen lukijoillesi saa heidätkin helposti kiinnostumaan verkkokaupasta ja sen tuotteista.

Anna vinkkejä tapetin valintaan

Tapetin valinta saattaa laittaa lukijoidesi pään pyörälle. Kotitapetilla erilaisten vaihtoehtojen selaaminen on kuitenkin helppoa, sillä asiakkaan apuna ovat näppärät filtterit ja hakukone. Tapetin valintaan liittyvästä postauksestasi tulee mielenkiintoinen, kun jaat siinä omaan tapettivalintaasi liittyvää pohdintaa. Kerro esimerkiksi valitsemasi tapetin ominaisuuksista ja siitä, kuinka sen värimaailma sopii kotiisi. Ota lopputuloksesta näyttäviä kuvia ja jaa niitä myös blogisi somekanavilla. Jos hankit Kotitapetilta tapetit useampaan huoneeseen, voit kertoa jokaisen huoneen tapetoinnista ja tapettivalinnoista erikseen kirjoittamalla vaikkapa kokonaisen tapetointiaiheisen postaussarjan.

Järjestä blogissasi tapettiaiheinen arvonta tai kilpailu

Blogissa ja sen somekanavilla järjestettävä tapettiaiheinen arvonta tai muu aiheeseen liittyvä kilpailu on oivallinen tapa herättää huomiota ja ehkä jopa saada blogille lisää lukijoita. Saatat jopa saada jonkin tapetteja myyvän verkkokaupan, kuten Kotitapetin, mukaan järjestämään tällaista arvontaa tai kilpailua. Usein tällainen toiminta tuo nimittäin näkyvyyttä myös verkkokaupalle. Onnistunut arvonta-postaus onkin kaikille osapuolille erinomainen win-win-ratkaisu. Tässäkin postauksessa voit esitellä verkkokaupan valikoimia ja tuotteita, jolloin postaus tuo lisäarvoa kaikille osapuolille.

Itse asiassa kaikenlaisissa tapettiaiheisissa postauksissa kannattaa pohtia mahdollisuutta tehdä yhteistyötä tapetteihin erikoistuneen verkkokaupan kanssa. Saatat saada verkkokaupasta esimerkiksi ilmaisia tapetteja tai hyvän alennuksen ostoksistasi blogipostausta vastaan. Arvonta tai kilpailu voi myös olla tapettiaiheisen postaussarjasi luonnollinen loppuhuipentuma. Yleensä lukijat pitävät siitä, että heillä on mahdollisuus osallistua ja voittaa jotakin mielekästä. Suomalaisia asiakkaita ei turhaan tunneta asiakkaina, jotka jonottavat vaikka ilmaisia ämpäreitä, kunhan he vain saavat jotakin maksutta.