Ideapankki: ideoita hyvään ja kiinnostavaan blogipostaukseen

Kauas ollaan tultu niistä ajoista, jolloin simpukkapuhelimet, Nokian kapulat olivat se juttu. Nykyään älypuhelin sisältää kaiken, mitä voisimme koskaan kuvitellakaan tarvitsevamme. Älypuhelimella voi tehdä ihan kaikkea: voit vaikkapa päivittää blogiasi missä tahansa oletkin. Olit sitten kotisohvalla tai aurinkomatkan rannalla, voit aina päivitellä blogiasi, kunhan saatavilla on internet-yhteys. Laadukas älypuhelin onkin yksi bloggaajan tärkeimmistä varusteita. Mikäli rahasi eivät riitä uudenkiiltävään älypuhelimeen, käytetyt puhelimet saa onneksi hankittua edullisesti ja kätevästi netin kautta.

Motivaation alkulähteille

Joskus motivaatio vaan on hukassa. Blogin pitäminen kyllä kiinnostaisi, mutta aihetta postauksille ei vaan millään tahdo löytyä. Ei hätää, jos aihetta ei meinaa löytyä – olet tullut aivan oikeaan paikkaan. Tähän artikkeliin on koottu hyviä blogipostauksen aiheita aihepiireittäin. Olit sitten kiinnostunut minkä tahansa tyyppisistä postauksista, tästä artikkelista löydät takuuvarmasti jotakin, mistä sinuakin kiinnostaisi kirjoittaa. Lue rauhassa artikkeli läpi ja ammenna itseesi inspiraatiota! Kaikki tässä artikkelissa esitellyt aiheet ovat erittäin suosittuja luettavia, joten jos osaat luoda kiinnostavaa sisältöä, saat varmasti blogillesi oikein kiitettävän määrän lukijoita. Ei muuta kuin inspiroitumaan ja kirjoittelemaan kiinnostavia artikkeleita!

Matkailu

Onko matkailu verissäsi? Oletko aina suunnittelemassa uutta matkaa, ennen kuin edellinen on edes ehtinyt kunnolla päättyäkään ja ennen kuin olet edes saanut vedettyä henkeä? Onneksi olkoon, sinulla on käsissäsi yksi suosituimmista blogiaiheista ikinä. Ihmisiä kiinnostaa matkailu, mutta kaikilla ei ole siihen mahdollisuutta syystä tai toisesta. Sinä voit tarjota heille pienen kurkistusikkunan matkailun maailmaan matkakuviesi ja tarinoidesi kautta!

Perhe

Elätkö ruuhkavuosiasi? Onko elämäsi hektisempää kuin koskaan ennen? Pyykkivuori, ruokaa laitettavana ja vaippa vaihdettavana? Yllättyisit jos tietäisit, moniko muu on samassa tilanteessa kuin sinä. Mikset siis tekisi hieman tilaa kiireiseen aikatauluusi ja kirjoittaisi blogia samaistuttavasta elämästä? Jaa lukijoille ilot ja surut – saatat tuoda jollekin voimia arjen keskelle ja jopa saada itsellesi vertaistukea lukijoiden kautta.

Raskaus

Raskaus on maailman ihanin asia – mutta se on, no, raskasta! Moni uudessa tilanteessa oleva tuleva äiti painii samojen ongelmien kanssa, aivan yksin. Bloggaamalla aiheesta voisit näyttää heille, että kaikki mitä he kokevat on täysin luonnollista. Raskaudesta riittää kirjoitettavaa ainakin 9 kuukaudeksi minkä jälkeen blogi muuttuukin sujuvasti vauvablogiksi ja siitä lifestyleblogiksi!

Häät

Oletko sanomassa tahdon? Siintävätkö unelmissasi mielikuvat tulevista unelmähäistä? Päästä lukijat mukaan matkallesi läpi häiden suunnitteluvaiheen aina upeaan prinsessapäivään saakka. Kaikki naiset rakastavat häitä – niiden romanttisuutta, upeita valkoisia mekkoja ja kakkumaistajaisia, juhlapaikan valintaa ja herkkiä seremonioita. Häiden suunnittelu on lähes yhtä hauskaa kuin itse juhla!

Leipominen

Paistuvatko uunissasi niin pullat kuin kakutkin? Eikö siitä saisikin oivan blogin aikaiseksi! Jos olet jauhopeukalo, jaa ihmeessä tietämystäsi ja parhaita reseptejäsi muillekin. Monilla leipomisblogeilla on satoja tai jopa tuhansia seuraajia. Kauniit kuvat annoksista lisäävät mielenkiintoa!

Askartelu

Oletko sormistasi näppärä? Jos tykkäät näperrellä askarteluja, saa siitäkin blogiaihetta kerrakseen. Näytä taitosi kuvien ja tarinoiden kera ja inspiroi muitakin tekemään käsillään!

Muoti

Naiset rakastavat muotia, ovat aina rakastaneet. Siispä muoti on aihe, josta voi blogata loputtomiin, eikä kirjoitettava varmasti lopu kesken. Voit kertoa uusimmista trendeistä, arvostella vaatteita tai antaa pukeutumisvinkkejä. Vain taivas (ja lompakko) on rajana!